arvid@sifo.no

Søk:

Søk


Totalt 192 treff

Ansatte (7 treff)

Amilien, Virginie
Berg, Lisbet
Bugge, Annechen
Roos, Gun
Tangeland, Torvald
Torjusen, Hanne
Vittersø, Gunnar
 

Prosjekter (10 av 50 treff)Vis alle

"Mat i farten"
Artikler: Mat og miljø
Beauty
BLD 14 Bærekraftindeksen
CO2 merking av mat
Consumer Conceptions of Local Food
CYCLE: from food losses and waste to resources
Det norske utespisemønsteret
EldreMat- Norwegian foods optimised for an ageing population (KMB)
Euro-MARC
 

Publikasjoner (10 av 130 treff)Vis alle

2016 SIFO-survey 2005 - 2015
2015 Mat, måltid og moral
2015 Lokale klær og lokal mat – Forbrukerholdninger
2015 LOKALE KLÆR OG LOKAL MAT – FORBRUKER-HOLDNINGER
2015 Forbrukstrender 2015 SIFO-survey
2015 Indikatorer for forbruksutviklingen i Norge
2014 The role of consumers in transitions towards sustainable food consumption. The case of organic food in Norway
2014 Consumer preferences for animal welfare
2013 Spiser vi oss fra sans og samling?
2013 Mat og måltider for aktive eldre - en studie av aktive eldres preferanser, prioriteringer og praksiser
 

Kompetanse (5 treff)

forbruk av mat
holdninger til mat
lokal mat
mat og reiseliv
økologisk mat
 
Forbruksforskingsinstituttet SIFO Postboks 4 St Olavs plass, 0130 Oslo - Sandakerveien 24 C, Bygg B
tlf: 22 04 35 00 - faks: 22 04 35 04 sifo@sifo.no - Informasjonssjef: Berit N. Fjeldheim